Convocatòria dels Premis de la Càtedra de Bretxa Digital Generacional

PUBLICACIÓ DE LA RESOLUCIÓ DE LA CONCESSIÓ DELS PREMIS TFG i TFM 2023 (17/10/2022):

PREMI “MILLOR TREBALL FI DE GRAU”: La Comissió de valoració ha considerat que el Treball de Fi de Grau que té per títol “Diseño y desarrollo de una app para trazabilidad de tareas y trabajos de un carpintero”, l’autor de la qual és Andrés García Miras, és mereixedor del premi “Millor Treball de Fi de Grau”.

PREMI “MILLOR TREBALL FI DE MÀSTER”: Aquest premi queda desert. 

Enhorabona!!

———————

ANTECEDENTS:

La Universitat d’Alacant i la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital, a través de la Càtedra de Bretxa Digital Generacional (UA-GVA), convoquen la segona edició dels premis al millor Treball de Final de Grau (TFG) i al millor Treball de Final de Màster (TFM) amb la finalitat de reconèixer l’activitat docent i investigadora sobre la bretxa digital generacional.

Poden participar en la convocatòria tot l’estudiantat matriculat en qualsevol universitat de la Comunitat Valenciana que haja presentat el Treball de Final de Grau o de Final de Màster en les convocatòries ordinàries o extraordinàries dels cursos 2021/22 i 2022/23.

Aquests premis estan dotats amb 500 euros al millor Treball Final de Grau i altres 500 euros al millor Treball Final de Màster, i pretenen incentivar des de la Universitat la investigació jove sobre temes relacionats amb la bretxa digital generacional, i visibilitzar-la amb el propòsit tant de generar coneixement com de sensibilitzar i difondre aquesta realitat.

El termini per a participar finalitza el 28 de setembre de 2023. Les sol·licituds es presentaran a través de la pàgina web de la seu electrònica de la Universitat d’Alacant.

La Comissió Mixta de Seguiment de la Càtedra ha designat com a presidenta de la comissió de valoració dels treballs Natalia Papí Gálvez, directora de la Càtedra de Bretxa Digital Generacional de la UA, i com a vocals Daniel La Parra Casado, professor en el Departament de Sociologia de la UA, Milagros Julve Negro, vicepresidenta del Consell Valencià de Persones Majors i professora jubilada de la UV, Concepción Bru Ronda, adjunta primera al Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana i col·laboradora honorífica de la UA i a Francisca Inés Hernández González, cap de servei de l’Observatori de la Societat Digital de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

Els criteris de valoració per a poder accedir al premi seran la qualificació obtinguda en el treball, la seua rellevància en el marc sobre la lluita contra de la bretxa digital, originalitat de la temàtica i plantejament i disseny de la proposta.

Tota la informació de la convocatòria es pot consultar en el Butlletí Oficial de la Universitat.

Si tens algun dubte sobre el procediment et pots dirigir al correu de la Càtedra: cbdgeneracional@ua.es

PLANTILLA PER A ENVIAR AMB LA SOL·LICITUD: DESCARREGAR FENT CLIC ACÍ

Convocatòries altres anys:

Skip to content