Premis TFG i TFM

PUBLICACIÓ DE LA RESOLUCIÓ DE LA CONCESSIÓ DELS PREMIS TFG i TFM 2022 (04/10/2022):

PREMI “MILLOR TREBALL FI DE GRAU”: Aquest premi queda desert.

PREMI “MILLOR TREBALL FI DE MÀSTER”: La Comissió de valoració ha considerat que el Treball de Fi de Màster que té per títol “La consolidació del sector bancari espanyol i els seus efectes sobre la competència i l’exclusió financera”, l’autor de la qual és Alejandro Ballester Martínez, és mereixedor del premi “Millor Treball de Fi de Màster”.

Enhorabona!!

————————–

ANTECEDENTS:

Preparada, i publicada a títol informatiu en el Butlletí de la Universitat d’Alacant, la convocatòria de premis TFG i TFM per a la promoció i difusió de l’activitat docent i investigadora sobre bretxa digital generacional. El termini s’obri l’1 de juny.

Plantilla a emplenar amb la sol·licitud (pdf)

 

Recorda que la documentació es presenta adjunta a la instància genèrica, a través de la seu electrònica de la Universitat d’Alacant.

Accedeix amb la teua clau d’estudiant de la UA o amb el teu certificat digital (encara que no sigues de la UA) des d’aquesta pàgina: https://acortar.link/0rmZbS

La Comissió Mixta de Seguiment de la Càtedra ha designat com a vocals de la comissió de valoració dels treballs a: Daniel La Parra Casado, professor en el departament de Sociologia de la UA, Milagros Julve Negro, vicepresidenta del Consell Valencià de Persones Majors, Concepción Brú Ronda, adjunta primera al Síndic de Greuges de la Comunitat Valenciana i Col·laboradora honorífica de la UA i a Francisca Inés Hernández González, cap del servei de l’Observatori de la societat digital de la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital.

Presidint la Comissió estarà Natalia Papí Gálvez, directora de la Càtedra.

Si tens algun dubte sobre el procediment et pots dirigir al correu de la Càtedra o de la direcció: 

cbdgeneracional@ua.es

natalia.p@ua.es

Skip to content