Activitats

La proposta d’activitats està necessàriament alineada amb els propòsits de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme. Prioritza l’estudi d’aquells grups que es consideren en situació de major vulnerabilitat.

2023

IV Webinar. Entorn de l' alfabetització mediàtica en comunicació digital. * VÍDEO COMPLET*

webinar-10-nov-val

III Webinar. De les dades al coneixement. Indicadors, diàlegs i propostes. * VÍDEO COMPLET*

Cartell_Webinar

2022

III Trobada Càtedra Bretxa Digital Generacional

III Trobada Càtedra de Bretxa Digital Generacional * VÍDEOS COMPLETS *

Vídeos del 21 de setembre

Vídeos del 22 de setembre

Estudi tallers ús mòbil + salut

Inscripció tancada.

2021

Punxa en la imatge per a veure el vídeo dels webinars o descàrrega el programa.

Webinar del 30 de setembre de 2021
Webinar de l’1 d’octubre de 2021

Webinar 30 de març del 2021

L’esdeveniment del 30 de març, en línia i gratuït, va reunir especialistes de diferents disciplines amb el propòsit d’abordar la relació entre les tecnologies i les persones majors des de punts de vista complementaris al tractat en l’estudi realitzat per la Càtedra: les competències digitals. Punxa en la imatge per a veure el vídeo del webinar.

2020

I Trobada de la Càtedra de Bretxa Digital Generacional

Entre les accions a destacar, es va dur a terme un estudi de caràcter exploratori que va comptar amb la col·laboració d’un grup de persones expertes i que va culminar amb la celebració de la I Trobada de la Càtedra de Bretxa Digital Generacional els dies 11 i 12 de novembre, amb el títol: “Les persones majors en l’era de la digitalització: iniciatives en la Comunitat Valenciana”. En aquesta primera Trobada es va exposar una selecció de projectes gestats tant en l’àmbit universitari com en el tercer sector per aprofundir en l’anàlisi i avançar en la lluita contra la Bretxa Digital en funció de l’edat. Punxa en la imatge per a veure el vídeo del webinar.
Webinar de l’11 de novembre del 2020
Webinar del 12 de novembre del 2020
Skip to content